הסכמה של 80% כדי להגיש בקשה להיתר

  • האם צריך הסכמה של 80% בשביל הגשת בקשה להיתר?
    ינווי | 21/08/2017 18:26

    בבניין יש 72% חתימות ליזם על מנת לבצע תמ"א 38/2 הריסה . עדיין אין הסכמות של 80% .
    האם ליזם יספיק 72 % חתימות על מנת להגיש בקשה להיתר?
    תודה לכם

    • הסכמה של 80% כדי להגיש בקשה להיתר
      עו"ד טליה שנברגר | 22/08/2017 12:59

      ינווי שלום רב,
      לצורך הגשת הבקשה להיתר על היזם לקבל 100% מהחתימות. אם יש בידו חתימות של 80% מבעלי הזכויות שלזכותיהם צמודים 4/5 מהרכוש מהשותף, ניתן להגיש תביעה למפקח על רישום המקרקעין לצורך חיוב הדיירים הסרבנים לחתום על הסכם התמ"א.

      במצב הדברים שאת/ה מתאר/ת - לא יעזרו ליזם הסכמות של 72% מבעלי הזכויות והוא לא יכול במצב כזה להגיש בקשה למתן היתר בניה.

      שיהיה המון בהצלחה.

      בברכה,

      טליה שנברגר, עו"ד
      מנהלת פורום תמ"א 38

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5363408; מייל: talya@sba-law.co.il