דין נושה שלא הגיש תביעת חוב

  • גביית חוב מחייב בהליך פש"ר - המלווה לא נושה
    דבי | 19/08/2017 20:41

    חייב ,בהליך פש"ר, ניתן לגביו צו כינוס, הגיע להסדר עם נושין באישור בית המשפט בקשר להחזר חלק מחובותיו.
    האם אדם פרטי לו החייב  חב  חוב  עוד  משנת  2010, אבל  לא  נחשב  כנושה שלו, ולא  דיווח  על  חוב  זה  לכונס, יכול עכשיו  לפני תום 7 שנים  לבקש  החזר  חוב  זה  מהחייב באופן פרטי?.

    • דין נושה שלא הגיש תביעת חוב
      עו"ד עומר נירהוד | 19/08/2017 22:19

      גם אדם פרטי הוא נושה, והיה עליו להגיש תביעת חוב. אם לא הגיש- הפסיד את הזכות לנשיה.
      במילים אחרות - לא הגיש, לא יכול לתבוע עכשיו את החוב. אבוד לו.

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il