האם ניתן לחייב על שיחות לניידים בחו"ל?

  • הטעייה בהבנת הנקרא או שאולי לא ?
    חוסאם כאמל | 31/07/2017 23:09

     שלום רב

    קוראים לי חוסאם, ויש לי בעיה קטנה שכנראה אולי אני לא הבנתי אותה נכון או שאולי אני בעצם צודק.
    אני מחובר לחברת הוטמובייל במנוי הנייד עם שיחות ללא הגבלה ואינטרנט ו500 דקות שיחות לחו"ל.
    כאשר ביצעתי את העסקה אני לא זכור לי אם נאמר לי אם השיחות לחו"ל הם לנייח או נייד אז מן הסתם הלכתי בדקתי באתר החברה, מכיוון שאני יותר מדבר עברית קורא וכותב ואני פחות קורא ערבית, קראתי את מה שנאמר בעברית בשורה שצצה לי.
    והיה רשום כך:
     " הטבה בשיחות לחו"ל , ככל שכלולה בתוכנית , חלה בחיוג ליעדים רגילים נייחים בכל המדינות שלעיל ובארה"ב וקנדה גם ליעדים רגילים ניידים."

    עכשיו הבעיה היא כזאת אני התקשרתי להונגריה, חיובתי ב 1200 משהו שקלים. המשפט עצמו נתן להבין שאני יכול להתקשר 500 דקות חינם לארצות שמופיעות ברשימה לניידים ולנייחים כי הסתכלתי על אתר חברות אחרות והיה מודגש שאינו כולל ניידים בברור.
    לפי מה שאני הבנתי מהמשפט עצמו שהם שכחו לשים נקודה כלשהיא או שינוי סגנון הנוסח של המשפט.

    האם זוהי הטעייה לפי דעתכם  או שאולי אני טועה במקרה הזה.
    כי אני סבור שאני צודק כי ה " גם ליעדים רגילים ניידים" מראה איזושהי הטעייה לשונית ברורה לפי דעתי.

    אשמח לתשובה מקצועית לשאלה ותודה מראש.

    • האם ניתן לחייב על שיחות לניידים בחו"ל?
      עו"ד אבי קיסוס | 03/08/2017 09:33

      למיטב הבנתי מדובר בבירור שניידים זה רק צפון אמריקה (קנדה וארה"ב) ואינו כולל ניידים במדינות אחרות.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il

      • תודה על תשובה
        חוסאם | 04/08/2017 01:29

        תודה רבה ככה שאני לא אעשה פאדיחה לעצמי...