תביעה על סכום של שקלים בודדים

  • תביעת החזר ריסק מורחב מכ"א
    הוכדורף | 02/08/2017 09:44

    הגשתי לא מזמן תביעת שכר מכוח אדם דרכו עבדתי.
    בנוסף, נגשתי לפני כמה ימים להגיש נגדם תביעה נוספת, הפעם על דבר שנקרא ריסק מורחב, שהוא ככל הנראה ביטוח תאונות מורחב. ביקשתי לקבל החזר גבייה על סעיף זה בחודש בו לא עבדתי, אלא שולמו לי הפרשי שכר בלבד.

    יום אחרי כן התקשרו אלי מבית הדין וטענו שהגשת תביעה על סעיף שכזה דורשת תשלום אגרה של 70 ש"ח. ביקשתי לבטל התביעה, כיוון שסכומה עומד על 25 ש"ח בלבד.

    האם יש דרך אחרת לתבוע סכום זה, בצורה שתהיה רווחית לי? או לחילופין, האם יש טעם להגיש תביעה מחודשת על סכום זה ולדרוש בכתב התביעה גם החזר על האגרה שסכומה כאמור יותר מכפול ומכופל מסכום התביעה?

    • תביעה על סכום של שקלים בודדים
      עו"ד צילה ניהוז | 02/08/2017 10:09

      שלום,
      אני לא יודעת באיזה שלב נמצאת התביעה הראשונה שלך (על תשלום השכר), אך ייתכן שניתן יהיה לתקן את כתב התביעה הזה ולהוסיף את רכיב החזר הגבייה.

      בברכה,

      צילה ניהוז, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שמעון בן חמו 35/5, ירושלים
      טל': 073-7319465; מייל: tzila.n@gmail.com