חיים

  • עקב דרישה כספית לא מוצדקת של גוף ממשלתי
    חיים | 29/07/2017 19:12

    ולמרות מכתבים ששלחתי אליהם שאין להם כל עילה לדרישה זו, הוטל עיקול על רכבי, הגשתי  התנגדות לביצוע הליכים כולל דרישת התשלום , כאשר התנגדות זו תידון בבית משפט בעןד 8 חודשים, האם אני יכול לבקש את הסרת העיקול עד למועד הדיון ואם כן, למי להפנות את הבקשת, להוצאה לפועל או לבית המשפט
    תודה

    • חיים
      עו"ד אריאל שוורץ | 30/07/2017 22:40

      חיים שלום,

      משאלתך עולה כי ננקטו נגדך הליכים במסגרת פקודת המיסים (גבייה) וכי מתנהל הליך בבית המשפט. לצורך הסרת עיקולים עליך להגיש בקשה או בפני הזוכה או בפני בית המשפט (מנסיוני עדיף מול בית המשפט). יש לקחת בחשבון כי יתכן ובית המשפט יורה על הסרת העיקול בכפוף לערבון (הפקדת תשלום זמני בקופת בית המשפט עד הכרעה בהליך המשפטי). כן יש לקחת בחשבון כי ככל שהחוב קטן יותר ישנה פחות הצדקה להטלת עיקול על רכב ועל כן יש לציין את שווי החוב ושווי הרכב במסגרת הבקשה להסרת עיקול לבית המשפט.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      פנחס ספיר 8, נס ציונה
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc111@gmail.com

      • עו"ד אריאל הנכבד, תודה על תשובתך, מדובר ברשות
        חיים | 31/07/2017 12:38

        השידור אשר דורשת ממני כ 2000 שח אגרת טלויזיה בשעה שאין לי ולא היה לי טלויזיה כלל ולמרות מכתבים ששלחתי אליהם , הם פשוט התעלמו ודרשו את האגרה, הם הטילו עיקול, שלא ידעתי עליו, על רכבי ששויו כ 25000 שח, הגשתי התנגדות לבית המשפט אשר ידון בעוד כ 8 חודשים

        • הסרת עיקולים
          עו"ד אריאל שוורץ | 31/07/2017 14:03

          חיים שלום,

          העניין של עיקולים מטעם רשות השידור טופל על ידי המועצה הישראלית לצרכנות אשר מסייעת חינם במקרים אילו.
          ממליץ שתפנה אליהם באתר: http://www.consumers.org.il/

          בברכה,

          אריאל שוורץ, עו"ד
          מנהל פורום הוצאה לפועל

          פנחס ספיר 8, נס ציונה
          טל': 052-6477990; מייל: arielsc111@gmail.com