הפצת שמועות שקריות בגן ילדים

  • גננת נגד סייעת
    מליחי אירינה | 23/07/2017 14:51

    שלום. אני רוצה להגיש תלונה על סייעת שהשנה עבדתי אתה בגן והיא הפיצה שמועה שקרית על אלימות כלפייה וכלפי הילדים. אני רוצה ללכת לבית משפט. יש לי הקלטות של ההורים שהיא הפיצה שמועות וגם עדה שראתה איך היא תקפה אותי במכות וצעקות בתוך הגן. מה עלי לעשות?

    • הפצת שמועות שקריות בגן ילדים
      עו"ד בן קרפל | 23/07/2017 14:54

      אירינה שלום רב,

      מהסיפור שלך נשמע שיש לך עילה להגשת תביעת לשון הרע , את כמובן מוזמנת ליצור קשר להמשך טיפול מול עורך דין המתמחה בלשון הרע והוצאת דיבה.

      מקווה שהייתי לעזר,

      בברכה,

      בן קרפל, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      האשל 2, פארק העסקים קיסריה
      טלפון: 072-2221780; מייל: benkarpel@gmail.com

      • גננת נגד סייעת
        אירינה | 23/07/2017 15:13

        שלום לך שוב. אם אני לא פונה לעורך דין מה עלי לעשות. ואם כן כמה הוא שכר טרחה של עורך דין?

        • תשובות
          עו"ד בן קרפל | 23/07/2017 15:14

          אירינה שלום רב,

          הפורום הנ"ל נועד לתת מענה ראשוני לשאלות הגולשים וכמובן לא להחליף ייעוץ משפטי פרטני.

          מקווה שהייתי לעזר,

          בברכה,

          בן קרפל, עו"ד
          מנהל פורום לשון הרע

          האשל 2, פארק העסקים קיסריה
          טלפון: 072-2221780; מייל: benkarpel@gmail.com

    • סייעת תוקפנית
      עו"ד רון מיור | 24/07/2017 11:20

      שלום אירנה,
      על פני הדברים עולה כי יש לך עילת תביעה בלשון הרע במקרה זה.
      ממומלץ כי תפני לעורך-דין שייצג אותך בהגשת תביעה כזו, ככל שבדעתך לנקוט בצעד כזה.
      בברכה,

      רון מיור, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יגאל אלון 98, ת"א
      טל': 072-8830276; מייל: majorlaw100@gmail.com