תנאים לביטול הסכם

  • ביטול חוזה מול גן פרטי
    ש | 23/07/2017 11:29

    שלום אני מעוניינת בביטול חוזה לפני ששנת הלימודים החלה. יש לי העתק של ההסכם/חוזה ויש שם סעיף לא ברור. סעיף 6 אומר: ביטול ההרשמה לאחר חתימה החוזה יגרור תשלום של חודש פעילות מלא. האם הכוונה שאני מחוייבת לשלם על חודש ספטמבר מלא מבלי שהילד שלי היה בגן בכלל?? האם הגננת יכולה לתבוע אותי אם לא אשלם?

    • תנאים לביטול הסכם
      עו"ד שחף גרוס | 23/07/2017 15:17

      שלום,

      כעיקרון, אם יש בהסכם סעיף פיצוי מוסכם, אז יש לבעלת הגן את הזכות לתבוע ממך תשלום הפיצוי המוסכם במקרה של הפרת ההסכם.
      עם זאת, לא ניתן להעריך את זכאותה לקבלת פיצוי זה מבלי לעיין בחוזה כולו.

      בברכה,

      שחף גרוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני חוזים

      התע"ש 20, כפר סבא
      טל': 09-7650420; מייל: shahaf@Lawgm.net