שאלות בעניין פשיטת רגל לרואה חשבון

  • מבחן מועצה והסמכה לראית חשבון בצו כינוס
    מאגד | 22/07/2017 12:21

    שלום .
    1-האם אדם שנמצא בצו כינוס יכול לגשת למבחן מועצה בראית חשבון.
    2-האם אפשר לדחות הדיון בפשיטה,  יותר מפעם,  איך?

    איך אני יכול לפנות אליכם לפגישה יעוץ,  כתובת או מספר טלפון.

    • שאלות בעניין פשיטת רגל לרואה חשבון
      עו"ד עומר נירהוד | 22/07/2017 15:44

      עניתי בשבועיים האחרונים לפחות לשבעה סטודנטים לפני מבחני לשכת רואי חשבון. גלגל למטה.
      אי אפשר לגשת כשאתה מוכרז פושט רגל. אפשר בצו כינוס.
      אפשר לדחות הכרזה כדי שתוכל לגשת אבל לזה תצטרךליווי משפטי של מומחה.
      לשאלתך פרטי הקשר שלי למטה. הטלפון הנייד הוא 0546600111. אתה מוזמן להתקשר.

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il