תאר בסקיצה.

  • קיבלתי דוח על חנית משאית בחניון ציבורי
    וולוו | 19/07/2017 23:22

    בכניסה לרחוב בצד ימין של הכביש יש תמרור האוסר חניה לרכב מעל 4 טון   באמצע הרחוב יש כניסה שמולה לחניון ציבורי
    האים זה קביל לעריה לתת שם דוח ???

    • תאר בסקיצה.
      יעקבי | 20/07/2017 07:36

    • על פי החוק תמרור תקף עד הצומת הקרוב.
      אבי | 20/07/2017 08:59

      אבל כניסה לחניון אינה מוגדרת כצומת.
      על פניו נראה דוח מוצדק

    • למיטב הבנתי הרכב חנה בתוך חניון ולא ברחוב
      עמית | 20/07/2017 16:20

      כך שתוקף התמרור הנו לרחוב עצמו בלבד.
      במידה והרשות רוצה להשית את האיסור גם על החניון, עליה לתמרר את הכניסה לחניון בהתאם.

    • דוח בחניון ציבורי
      וולוו | 21/07/2017 03:44

      הי  תודה על התגובה
      אמת הרכב חונה בתוך מיתחם החניון ולא בכביש .
      ללא כל הפרעה ,אציין שאני חונה שם למעלה מ  15 שנה ולא היתה שום בעיה ,
      לא הבנתי אותך ידידי בענין הסקיצה ,אבל מדובר על רחוב חד סיטרי שבאמצע הרחוב יש לפנות שמולה לעבור את המדרכה [כמו שניכנסים לחניה של בית פרטי ]ויש מיתחם לא קטן של חניה לשכנים .
      האים ניתן לעשות משהו כדי לעצור את גל הדוחות ,כמעט יום יום ? והאים ניתן לערער על כל הדוחות .? תודה

      • האם יש איסור על חנית משאיות במגרש
        אבי | 21/07/2017 11:26

        ככל הידוע לי יש איסור על חנית משאיות בתוך העיר אלא במקומות מיועדים

      • אם אין תמרור האוסר חניה בתוך החניון, אז הדוח
        חיים | 21/07/2017 12:25

        ניתן שלא כדין ובקש להשפט
        תמרור שנמצא בתחילת הרחוב, מורה על איסור חניה ברחוב עצמו ולא בחניון

      • איך אתה יודעים שמדובר בחניון ציבורי?
        יעקבי | 23/07/2017 19:34

        האם בכניסה לחניון מוצב תמרור 626 (תמרור כחול המציין חניה לכלי רכב)?

        • כל מה שלא נאסר - מותר, לכן גם אם לא הוצב
          חיים | 23/07/2017 20:13

          תמרור 626 בכניסה - החניה מותרת