עריכת ההסכם ממון לאחר הנישואין

  • הסכם ממון לאחר נישואין - 2 שאלות
    יוני | 20/07/2017 14:55

    שלום רב למומחים!

    רציתי לדעת ברשותכם:
    1. האם הסכם ממון חייבים לעשות עם עו"ד או שאפשר לנסח לבד ולגשת איתו לבית המשפט לאישור?
    2. חיפשתי ברשת דוגמא להסכם ממון לאחר הנישואין ומצאתי רק הסכמים לפני הנישואין. האם תוכל/י להפנות אותי לדוגמת הסכם לאחר הנישואין?

    • עריכת ההסכם ממון לאחר הנישואין
      עו"ד אמיר זבולון | 20/07/2017 22:25

      יוני שלום רב,
      לא חייבים לערוך את ההסכם בעזרת עורך דין בדיוק כפי שלא חייבים לבצע עקירת שן בעזרת רופא שיניים. בשני המקרים האדם יצטרך בסוף לשאת אחריות בתוצאה...

      ניתן לערוך את ההסכם לבד. יחד עם זאת, לא בטוח שהשופט יסכים לאשר הסכם שנעשה בלא סיוע עורך דין אשר סקר וכיסה את מכלול הנושאים השלובים בנסיבות.

      לעניין דוגמאות. הרשת מוצפת בדוגמאות. איני מכיר דוגמה טובה המצויה ברשת אשר תוכל להוות לך להשראה.

      בברכה,

      אמיר זבולון, עורך דין ומגשר
      מנהל פורום דיני משפחה

      רחוב דיזינגוף 130, תל אביב
      טלפון: 03-7365050; מייל amir@azlaw.co.il