האם יש לשלם עד סוף החודש את מס ריבוי הדירות ?

  • מס דירה שלישית - בג"צ
    אביגדור | 18/07/2017 18:23

    מה קורה אם בג"צ לא ייתן החלטה עד סוף החודש? האם חייבים בכל מקרה לשלם את מס הדירה השלישית?

    • האם יש לשלם עד סוף החודש את מס ריבוי הדירות ?
      יוסי קורן, עו"ד ו- רו"ח | 23/07/2017 09:38

      אביגדור שלום רב,
      לצערי, נוצר כאוס, ובג"צ לא מסייע בענין, בלשון המעטה.
      אין לדעת מה יהיה, אני נוטה להאמין, שגם אם תתקבל החלטת בג"צ להותיר החוק, או שלא תתקבל כל החלטה, בימים הקרובים, רשות המיסים תוציא הודעה על דחיית התשלום.
      מציע לעקוב אחר הפרסומים.
      מקווה שסייעתי.
      בהצלחה !

      בברכה,

      יוסי קורן, עו"ד ורו"ח
      מנהל פורום דיני מיסים

      כינור 14, ראש העין
      נייד: 054-3134250; מייל: yossi.koren.adv.cpa@gmail.com

    • האם יש לשלם את מס ריבוי דירות ?
      יוסי קורן, עו"ד ו- רו"ח | 23/07/2017 09:40

      ביגדור שלום רב,
      לצערי, נוצר כאוס, ובג"צ לא מסייע בענין, בלשון המעטה.
      אין לדעת מה יהיה, אני נוטה להאמין, שגם אם תתקבל החלטת בג"צ להותיר החוק, או שלא תתקבל כל החלטה, בימים הקרובים, רשות המיסים תוציא הודעה על דחיית התשלום.מציע לעקוב אחר הפרסומים.מ
      קווה שסייעתי.

      בברכה,

      יוסי קורן, עו"ד ורו"ח
      מנהל פורום דיני מיסים

      כינור 14, ראש העין
      נייד: 054-3134250; מייל: yossi.koren.adv.cpa@gmail.com