מה אי אפשר אחרי הסדר נושים?

  • איך אני רוצה לצאת מצו כינוס בלי הכרזה
    טליה | 16/07/2017 08:25

    שלום רב.
    אני בצו כינוס יש לי עתיד לעסוק בתחום מקצוע חופשי עורכת דין.
    מי יותר גרוע מבחינה משמעות לעתיד לקבל פשיטה והפטר או לקבל הסדר נושים בצו כינוס.
    מי נקודה שחורה יותר?
    ותוך כמה זמן זה מופיע. ואיפה.
    האם מי שעושה הסדר נושים היא יכולה לגשת למבחנים כרגיל,  ולנהל עוש בנק רגיל,  ולצאת מהארץ ולקבל כל זכות או כל ההגבלות נשארות עד תשלום כל מלוא החוב.
    כל מנהלי מיוחד סורבים  הצעות ומבקש כל תביעות החוב,  מה לעשות ?
    האם תוכנית פרעון גם היא על סכום תביעות החוב.
    מי שמקבל תוכנית פרעון יכול לנהל עוש ולצאת מארץ לטייל ולעשות מבחנים הכל כרגיל

    • מה אי אפשר אחרי הסדר נושים?
      עו"ד עומר נירהוד | 19/07/2017 00:33

      אחרי הפטר (או הסדר נושים)  אפשר הכל - לגשת לבחינות לשכה, לטוס לחול, לפתוח חשבון. יקח זמן עד שיתנו לך כרטיס אשראי או אשראים.
      נקודה שחורה - לשבע שנים בבידי איי (דוח כלכלי עליך).
      הסדר נושים עדיף מבחינה זו.

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il