גובה המזונות

  • סך דמי מזונות במשמורת משותפת
    Roy | 12/07/2017 21:55

    אני לפני גירושים.
    אני משתכר בערך 12000 נטו ואישתי משתכרת בערך 7000 נטו. יש לנו 3 ילדים (בת 10, בת 6 ובן 4.5)
    בגישור הסכמנו על משמורת משותפת ו50/50 על כל ההוצאות האחרות. אישתי תישאר בדירה שלנו עם משכנתא של 1500-2500 שקלים בחודש (אחרי שאני מכסה לחלוטין את החלק שלי במשכנתא) ואני אצטרך לשכור דירה בשכונה בעלות של 4500.

    איזה סכום מזונות כדי לי להתעקש בגישור כדי שהילדים (שחצי מהזמן יהיו אצלי) ואני לא נחיה בעוני בימים שלי.

    • גובה המזונות
      עו"ד מיקי חשמונאי | 16/07/2017 01:32

      שלום רב,

      קביעת גובה המזונות, במסגרת מו"מ, תלוי בנתונים רבים ובהסכמות בינך לבין האם.
      עשה לעצמך את החשבון מה הסכום שנראה לך ראוי, הן מבחינת היכולות שלך והן מבחינת צרכי ילדיך, והצע סכום בהתאם.
      רצוי להיוועץ בעו"ד, בטרם החתימה על ההסכם ועדיף, לאורך כל המו"מ.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il