הבנק מסרב לפתוח חשבון עוש לחברה בעמ

  • הבנק מסרב לפתוח חשבון עוש לחברה בעמ
    אסתר אלגריסי | 10/07/2017 02:11

    הבנק מסרב לפתוח לי חשבון בנק עוש ללא שיקים אפילו על מנת להתנהל מול רשויות המס מה עושים? הבנק טוען שיש הגבלה של חשבון אחד בחברה אחרת שלי לכן לא מוכן לפתוח חשבון . רשויות המס חיבות לי החזר מס גדול ולא מוכנות לתת אותו בלי חשבון בנק על שם החברה דרך אגב לחברה מעולם לא היה חשבון בנק
    מה עושים ????

    • הבנק מסרב לפתוח חשבון עוש לחברה בעמ
      עו"ד אבי זילברפלד | 13/07/2017 12:49

      שלום רב,

      החוק אמנם מחייב בנקים לפתוח חשבון עו"ש קרדיטורי, אך הוראה זו לא חלה על חשבונות עסקיים.

      במקום להילחם עם הבנק - פנה ונסה בבנקים אחרים.

      בהצלחה !

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", רח' בן גוריון 34, ר"ג
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il