השתתפות בהוצאות חריגות

  • הוצאות חריגות
    א | 02/07/2017 10:59

    האם אצטרך להשתתף בהוצאות החריגות ב- 50%, למרות שעל הוצאות הבית השוטפות הרגילות אני אמור להשתתף ב-15% בלבד עפ"י ההסכם? בהסכם אין שום התייחסות להוצאות חריגות. אינני מתגורר בביתי מאז יום הגירושין.

    • השתתפות בהוצאות חריגות
      עו"ד מיקי חשמונאי | 06/07/2017 12:40

      שלום רב,

      אם אין חיוב בהסכם, להשתתף בהוצאות חריגות, אינך אמור לשלם דבר.
      אם יש חיוב, יש לקרוא את הנוסח המדוייק של ההסכם.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il

      • תודה למיקי
        אשר מור | 07/07/2017 05:36

        אכן אין שום חיוב בהסכם לגבי הוצאות הבית השוטפות החריגות.                                                                                                    רציתי רציתי רק להיות בטוח לגמרי שהבנתי נכון את דבריך, כך שלא אשמח בטרם עת:
        הילדים ואימם נשארים לגור בבית עד ליום מכירתו, ולמרות זאת אצטרך להשתתף רק בהוצאות הבית השוטפות ב- 15% בלבד, כפי שמצויין בהסכם?

        • חיוב בהוצאות חריגות
          עו"ד מיקי חשמונאי | 09/07/2017 07:44

          אשר שוב שלום,

          שאלותיך ספציפיות להסכם שלך, לכן לא אוכל לתת לך תשובה יותר מדוייקת, מעבר לתשובה הכללית שעניתי לך, לפיה אינך אמור לשלם את מה שלא חוייבת בו בהסכם.
          מעבר לכך - חייבים לקרוא את כל הוראות ההסכם, כדי לתת תשובה פרטנית.
          אני מאוד ממליצה שבטרם תפעל בדרך זו או אחרת, תציג את ההסכם לעו"ד, כדי שיוכל לסייע לך לתת פרשנות מדוייק, להסכם הספציפי, אליו אתה מתייחס.

          בברכה,

          מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
          מנהלת פורום דיני משפחה

          מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
          רח' נחום חת 5, חיפה
          טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il

          • השתתפות בהוצאות חריגות
            אשר מור | 09/07/2017 13:06

            אני מודה לך מקרב לב