נזק גוף לאחר תאונה

  • כאבים שהופיעו באופן זמני עקב תאונה
    ליאת | 04/07/2017 09:52

    מאז התאונה דרכים שהייתה לפני כמה ימים, התחילו כאבים באזור הצוואר וכאבים שהיו גם קודם באיזור הגב החמירו.
    באותו יום ניגשתי לרופא משפחה ששלח אותי למיון ואבחנו לי whipslash.
    אבל אם הזמן הכאבים בצוואר נעלמו וגם הכאבים בגב חזרו להיות קטנים כפי שהיו לפני התאונה.
    כלומר לא ניתן להוכיח שנעשה איזשהו נזק תמידי.
    האם לתבוע את חברות הביטוח תביעת גוף? האם לטרוח בכלל?
    התאונה הייתה בדרך לעבודה.

    • נזק גוף לאחר תאונה
      עו"ד אילנה אליכיס | 12/07/2017 11:12

      לאחר תאונה במידה והיתה פניה לרופא ו/או למיון ולאחר מכן הכאבים והתלונות המשיכו אפשר כמובן לקשר את זה לתאונה וניתן להגיש תביעה על נזקי גוף לביטוח

      בברכה,

      אילנה אליכיס, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      נייד: 054-4796688; מייל: ilanalaw.adv@gmail.com

      • אבל זאת הייתה השאלה
        ליאת | 30/07/2017 12:08

        אבל זאת הייתה בדיוק השאלה, במקרה של כאבים זמניים, כלומר שחלפו: כתבתי ש "אם הזמן הכאבים בצוואר נעלמו וגם הכאבים בגב חזרו להיות קטנים כפי שהיו לפני התאונה."
        השאלה אם עדיין יש עילה לתביעה אחרי שהכאבים הפסיקו, ימים אחרי התאונה