השתתפות בתשלום קייטנה במזונות

  • תשלום קייטנה
    יוסי לוי | 24/06/2017 23:12

    שלום
    במסגרת ההסכם גירושין שלנו, ישנו סעיף הוצאות חריגות שבתוכו נכללות הוצאות רפואיות, פסיכולוגיות, חוג אחד וכו' אבל לא מוזכרת שם הוצאה בגין קייטנה.
    שתי שאלות:
    1. האם אני חייב לשאת בחצי מעלות הקייטנה למרות שבימים שהילד איתי איני שם אותו בקייטנה?
    2. האם עליי לשלם במידה שכן אשים אותו בקייטנה?
    תודה רבה

    • השתתפות בתשלום קייטנה במזונות
      עו"ד עינב יונסוף וייס | 28/06/2017 09:33

      יוסי שלום,

      לפי מה שציינת, בהחלט ניתן לכלול את הוצאת הקייטנה בתוך ה"הוצאות חריגות" ובמידה ורשמתם את הילד לקייטנה, יהיה עליך לשאת בחלקך בפן הכלכלי, אף אם הילד נשאר בבית בימים בהם הוא מבלה עמך (מכל סיבה שהיא).

      בהצלחה וחופש נעים!

      בברכה,

      עינב יונסוף וייס, עו"ד
      מנהלת פורום עורכי דין

      יחזקאל שטרייכמן 2, תל אביב
      נייד: 054-4250168; מייל: ejweiss.law@gmail.com