שיחות טלפוניות על ידי נציגי חברות

  • חיבור לכבלים בשיטתיות? הכל מוזר לי
    מלי | 08/06/2017 14:56

    שלום רב,

    שאלתי כאן בעבר לגבי ניתוק שביקשתי מהכבלים והם לא רצו לנתק אותי.

    מאז הניתוק היו המון הטרדות מצידם.

    שבוע אחרי שהטכנאי הגיע לקחת את הממירים, התקשר אליי נציג הכבלים וניסה לשכנע אותי לחזור לכבלים.

    אמרתי לו שקודם ייפצה אותי ואחר כך נדבר.

    לא אמרתי שאני רוצה לחזור לכבלים.

    הנציג אמר "את רוצה 1000 ש"ח? אמרתי לו בסדר. הוא אמר לי לא תקבלי פיצוי כזה.

    "את אומרת שאת רוצה לחזור "

    אמרתי לו שאני לא רוצה לחזור! ותיכף הוא ניתק לי את הטלפון  בעוד שאני ממשיכה לדבר.

    שבוע לאחר מכן מתקשרת אליי נציגה ואומרת שנקבע לי מתקין לעוד מספר ימים.

    אמרתי לה שלא ייתכן, אני לא ביקשתי חיבור - אני התנתקתי מכם!".

    מה גם שהיא אמרה שקרוב משפחה (שהוא בכלל בעל צרכים מיוחדים )שאישר לה את החיבור.

    אמרתי לה שלא ייתכן שהוא נתן לה אישור - הוא לא יודע להחזיק טלפון".

    היא ביקשה את מספר תעודת הזהות שלו בכדי לבטל את "ההזמנה" כביכול שלא ביצעתי.

    התכוונתי להסתפק בפיצוי קטן, אבל אחרי שערבו את קרוב המשפחה שלי שהוא בעל צרכים מיוחדים, אני מגישה תביעה על סכום אחר.

    השאלה שלי: האם זה בסדר שמסרתי לה מספר תעודת הזהות שלו? בכדי לבטל את החיבור שלא הזמנתי?

    אודה לתגובה.

    נ"ב: לאחר מספר ימים שוב פעם התקשר נציג אחר וניסה לשכנע אותי לחזור לכבלים.

    • שיחות טלפוניות על ידי נציגי חברות
      ליאור חאיק, עו"ד | 08/06/2017 15:00

      היי מלי,

      את יכולה לתבוע פיצוי מכוח חוק הגנת הפרטיות בגין אותן שיחות טלפון שיווקיות.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • אני חושבת שעשיתי טעות
        מלי | 08/06/2017 15:16

        שלום ליאור,

        כבר הגשתי תביעה ע"ס 10000.

        עכשיו כשאני חושבת על זה, זה פיצוי קטן, כנראה שאני אדם שמסתפק במועט?.

        אתה יודע מה עברתי איתם?!

        הטרדות טלפוניות, לא רצו לנתק אותי חודשים, ניתוק טלפון, הרגשה של לעג מצידם , והכי גרוע שערבו את קרוב משפחה שלי שהוא נכה ( נכון תעודת הזהות שלו מעודכנת בחיבור אצלם) אבל הם יודעים שהוא נכה, עובדה שכל השיחות הם מבצעים דרכי, ולא מבקשים לדבר איתו מלבד, אותה שיחה שניסוי לחבר אותנו בחזרה.

        מה אתה מציע לי לעשות?

        • המשך
          ליאור חאיק, עו"ד | 08/06/2017 20:20

          חסר מידע רב בשאלה ולכן אינני יכול לתת עצה או חוות דעת.

          ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

          בברכה,

          ליאור חאיק, עו"ד
          מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

          לוי אשכול 31, רחובות
          טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com