מחיר למשתכן

  • מחיר למשתכן
    נתן דורון | 05/06/2017 15:55

    קיבלתי הודעה כי זכיתי במכרז מחיר למשתכן ובזכות לבחור דירה  בפרוייקט בפרפריה.
    מאז לא היתה התקדמות בגלל עיכוב אצל הקבלן ועדיין לא זומנתי לבחור דירה וכמובן שלא רכשתי עדיין וכו.
    לאחר שקיבלתי את ההודעה על זכייתי ובעודי ממתין להמשך התהליך כאמור, נפטר קרוב משפחה הוריש לי דירה בצוואתו. הדירה עדיין לא נרשמה על שמי .
    כידוע בעל דירה לא יכול להיות זכאי לגשת למחיר למשתכן אך כאמור בזמן הזכייה לא הייתי בעל דירה.
    שאלתי: לאור הכרונולוגיה כאמור, האם אוכל עדיין להמשיך ולרכוש את הדירה במחיר למשתכן ?
    נ.ב. לא מצאתי התייחסות למצב כזה בשום מקום בנהלי "מחיר למשתכן "

    בברכה .. ותודה

    • מחיר למשתכן
      עו"ד אלעד וייסטוך | 05/06/2017 16:55

      שלום וברכה,

      לטעמי הגדרת הזכאות לדירה תלויה במועד המכרז עצמו ולא בשלב מאוחר יותר.

      בברכה,

      אלעד וייסטוך, עו"ד
      מנהל פורום נדלן ודיני מקרקעין

      השילוח 4, פתח תקווה
      טל': 03-7217888; מייל: elad@weislaw.co.il