זכויות בן זוג ידוע בציבור

  • אבא גרוש ולו בת זוג-האם היא זכאית לרשת לרשת
    דורון.א | 04/06/2017 08:16

    שלום רב!

    אבא  בן 68  פנסיונר, גרוש ולו שלושה ילדים אחד מבוגר ו שניים קטינים.. בשנה האחרונה יש לו בת זוג בת גילו וגם לה ילדים גדולים.   כל אחד גר בבית שלו  אך הם לנים הרבה אחד אצל השניה.

    שאלתי היא במקרה חס וחלילה של פטירה ובהנחה שאין  כתב צוואה. האם מגיע לבת הזוג משהו  ? מה? ואם לא אזי באיזה תנאי כן יגיע ?

    • זכויות בן זוג ידוע בציבור
      עו"ד מיקי שיפמן | 05/06/2017 22:29

      שלום

      אם אין צוואה ו/או הסכם ממון בת הזוג תוכל לדרוש זכויות כאלה ואחרות לכן מומלץ להכין צוואה והסכם ממון כבר עתה.

      בברכה,

      מיקי שיפמן, עו"ד
      מנהל פורום דיני משפחה

      טל': 050-4734121; מייל: shifman.law@gmail.com