שכירות

  • הכלה גרה בבית הורי הבעל
    פנינה לפיד | 30/05/2017 15:00

    שלום. הבן שלי בשלבי גירושין. גרו בביתנו( וילה שחילקנו לשתי דירות)כ 14 שנה ויש להם 2 ילדים. לפני כחצי שנה בננו פתח בהליכי גירושין ועזב את הבית, עבר לגור במקום אחר. אשתו נשארה לגור בביתנו, בדירה שגרו בה יחד, ומסרבת לשלם את חלקה היחסי בהוצאות אחזקת הבית וגם לא שכ"ד. כל הפרצלציה של 2 הדירות היא אחת והחיובים הם עבור כל הבית כבית  אחד. אין חוזה ביננו. מסרבת לחתום ו/או לשלם.

    האם ניתן לחייב אותה בתשלום שכ"ד והוצאות הבית לפי החלק היחסי של הדירה שגרה בה עם הילדים?

    • שכירות
      עו"ד אלעד וייסטוך | 01/06/2017 18:40

      שלום פנינה,

      כאשר יש נכס שמושכר יש חובה לשלם דמי שכירות.

      יחד עם זאת הנושא צריך לקבל מענה במסגרת תיק הגירושין כולו.

      בברכה,

      אלעד וייסטוך, עו"ד
      מנהל פורום נדלן ודיני מקרקעין

      השילוח 4, פתח תקווה
      טל': 03-7217888; מייל: elad@weislaw.co.il