גבייה לפי פקודת המיסים

  • הליכי גבייה מנהליים של רשות
    טלי | 28/05/2017 14:43

    באיזה הליך מומלץ לי לפתוח נגד עיריית תל אביב על כך שהטילה עיקולים שונים על מטלטלין ( חשבון בנק וקרן פנסיה ) אני רוצה לבקש מבית המשפט שיבטלו את העיקול ואני לא בטוחה אם בהמרצת פתיחה כי לא מדובר בתביעה כספית. מדובר בחוב של 1000 ש״ח בלבד שהיה אמור להתבטל מתוקף זכאות לחוב אבוד. הגשתי בקשה להנחה כאם חד הורית ללא הכנסה וכי עיריית תל אביב הסירו את שם הפרוד שלי ללא הסכמתי וטרם הסדרת החוב מצידו. בכל אופן הליכי גבייה מנהלים נעשה בחוסר תום לב ובאופן שפוגע מעבר לנדרש לזכויות של אזרח בייחוד שמדובר בכאלו שאינם מסוגלים לשלם חשבון גז. באיזה הליל עלי לפתוח ומי מוסמך לברר זאת ? בימש שלום?

    • גבייה לפי פקודת המיסים
      עו"ד צבי וישנגרד | 01/06/2017 22:10

      טלי שלום,

      ראשית מומלץ כי תפני ישירות למחלקה הרלוונטית בעירייה. מניסיוני, כאשר מציגים בפניהם את המסמכים הרלוונטיים העניין נפתר.

      ככל ולא, באפשרותך לפנות לבית המשפט בהליך של המרצת פתיחה לסעד הצהרתי.

      בברכה,

      צבי וישנגרד, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      תובל 11, (בית לז-רום) רמת גן
      טל': 03-9786685; מייל: zvi@zvilaw.co.il