מתי ניתן לבקש החזר מס הכנסה ?

  • החזר מס הכנסה
    מיקי | 25/05/2017 21:11

    בני מוגבל ומקבל משכורת מותאמת לשכר המינימום בגובה 70% משכר המינימום. בגלל המשכורת הנמוכה לא משלם כלל מס הכנסה. החודש פרש מעבודתו לאחר 9 שנות עבודה. בגלל שקיבל פדיון ימי חופשה והבראה קיבל משכורת מנופחת וחוייב במס הכנסה. כיצד עליו לדרוש את המס שנוכה לו.

    • מתי ניתן לבקש החזר מס הכנסה ?
      יוסי קורן, עו"ד ו- רו"ח | 28/05/2017 12:56

      מיקי שלום רב,
      מס הכנסה מחושב בהתאם להכנסות השנתיות.
      רק בסוף השנה ניתן לסכם את ההכנסות ועל פיהן לדעת מה חבות המס בגינן.
      לכן, אם מגיע החזר מס הוא יכול להידרש רק בשנה הבאה.
      מקווה שסייעתי.
      בהצלחה !

      בברכה,

      יוסי קורן, עו"ד ורו"ח
      מנהל פורום דיני מיסים

      כינור 14, ראש העין
      נייד: 054-3134250; מייל: yossi.koren.adv.cpa@gmail.com