להגיש את פסק הדין לביצוע בהוצאה לפועל

  • תביעה חדשה בעקבות אי קיום פסק הדין
    אלי | 24/05/2017 21:07

    במקרה שאחד הצדדים פועל בניגוד לפס"ד האם הדרך היחידה היא להגיש בקשה לפי פקודת בזיון בית המשפט לבימ"ש שנתן את פסה"ד, או שישנה אפשרות לבחור בדרך של  הגשת תביעה חדשה?

    לתשובתכם אודה.

    • להגיש את פסק הדין לביצוע בהוצאה לפועל
      א-ה | 24/05/2017 23:25

      זו העדיפות הראשונה
      רק אם לא ניתן הדבר - וכשמדובר בפסק דין אופרטיבי (לא חיוב כספי), ניתן לפעול במסלול של בזיון בית המשפט
      להגיש תביעה חדשה לא יועיל, כי כבר יש לך פסק דין, וגם לא אפשרי כי פסק הדין הראשון מונע התדיינות נוספת באותו עניין (מעשה בית דין).