האם ניתן לתבוע על תקלה שתוקנה באמצעות טכנאי פרטי?

  • דליפת המכשיר הגז וסירוב החזר הוצאות
    שלמה | 22/05/2017 16:35

    רכשתי כיריים ולאחר כשנה בעת ביקורת תקופתי של חברת הגז התברר שיש לי דליפה בכירים והגז נותק למשך 3 שבועות עד לתיקונו.
    לאחר כחצי שנה קיבלתי מכתב מחברת הכיריים שעקב תקלה שנוצרה בבקו יצור קיים דליפה בחלק מהמכשירים ושלחו טכנאי להחליף חלק מסויים במכשיר. כאשר הגיע הטכנאי אמרתי לועל הדליפה שהיתה וכבר הוחלף ונבדק שאכן כבר אין דליפה. אמר לי ההטכנאי אין ברירה אני חייב להחליף למרות שכרגע זה תקין כי אם לא, לא יאמינו שביקרתי במקום.
    פניתי לחברה של הכירים להחזר הוצאות תיקון שנעשה ע''י טכנאי שהזמנתי בעלות כ150 ש''ח אך הם דרשו הוכחה הצגתי בפניהם הפתק של חברת הגז בו מצויין דליפה בכירה והם עדיין מסרבים לטענתם צריך הוכחה שהדליפה מהחלק על זה הם ציינו שהיתה תקלה ולא משהו אחר.
    האם אני יכול לתבוע אותם ?

    • האם ניתן לתבוע על תקלה שתוקנה באמצעות טכנאי פרטי?
      עו"ד אבי קיסוס | 22/05/2017 22:13

      לדעתי כן.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il