האם המעסיק חייב להודיע למועמד לעבודה שמדובר במשרה זמנית?

  • האם מעביד חייב להודיע שמדובר במשרה זמנית
    אתי | 20/05/2017 10:46

    שלום, התקבלתי לעבודה לני כמה שבועות. ולאחרונה נודע לי שמשהיא שעבדה לפני יצא לחופשת לידה ואמורה לבוא לעשות לי חפיפה. יחד עם זאת לא נאמר לי שזו משרה זמנית. במידה וזו כן משרה זמנית האם מעביד חייב להודיע לי? תודה רבה מראש.

    • האם המעסיק חייב להודיע למועמד לעבודה שמדובר במשרה זמנית?
      עו"ד לילך אקרמן | 21/05/2017 20:48

      שלום רב,

      בוודאי שעל המעסיק להודיע לך זאת ואף בהסכם ההעסקה / בהודעה על תנאי ההעסקה יש לציין זאת באם החוזה הוא לתקופה זמנית וקצובה. המעסיק לא יכול להטעות אותך/ לתת לך להסתמך על כך שזו עבודה קבועה כאשר היא לא כזו

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il