הייתי בסיטואציה כזאת ..
אור ירוק אני צריך לפנות שמאלה..
אני שני ברמזור עכשיו ניהיה ירוק והאוטו שלפנט התחיל בנסיעה אני לא ממש המשכתי ואז ראיתי שהוא נכנס בנתיב שלו לצומת ולי יש עוד מקום אחריו אז התחלתי בנסיעה ונכנסתי לצומת כמובן שעוד ירוק ..
פתאום שמתי לב שהרכבים שנמצאים מימינה לי בכלל היו על הקוו המקווקו ויש רק שני נתיבים אחריי הצומת עכשיו מבחינה אחת כבר אני בתוך הצומת ממש התחת של האוטו מתחת לרמזור כבר אבל מצד שני פתאום אני רואה שאני והרכב מימיני על אותו נתיב כביכול, ובנתיבים הנגדיים לנו הייתה ניידת בדיוק ברמזור האם זאת עבירה והאם השוטר יכול להביא דוח מבלי לעצור אותי פיזית ?