הצעת פשרה בתביעות קטנות

  • שאלה חשובה
    יוגב | 13/05/2017 13:20

    היי, הגשתי תביעה על סך 33 אלף בקטנות על רשלנות רפואית. משום מה הנתבעת הציעה לי פשרה והיא ציינה שני סוכניות ביטוח וחברת ביטוח. איך יכול להיות שיש שני סוכניות ביטוח לחברת ביטוח אחת? אשמח לדעת למה זה יכול לקרות?

    • הצעת פשרה בתביעות קטנות
      עו"ד יעל טוויג | 15/05/2017 12:16

      שלום,
      לא הבנתי מה הרלבנטיות  של הסוכנים להצעת הפשרה. מכל מקום חברת ביטוח יכולה לעבוד עם מספר סוכני ביטוח.
      בברכה,

      יעל טוויג, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      חשמונאים 100, תל אביב
      טל': 03-5622410; מייל: yaeltwig@gmail.com