ועוד שאלה- מילואים והסדרי ראיה

  • החלטות השופטת בפס"ד בעניין הוצל"פ אינן ברורות
    יוסי | 12/05/2017 17:37

    העו"ד שייצג אותי בגירושין, איננה מייצגת אותי בהליך ההוצל"פ.

    הפס"ד הוא מלפני 3 חודשים.
    לקחתי כבר את התיק מהעו"ד- והיא רוצה כסף בשביל פגישת יעוץ נוספת שבה היא בטח תמרח אותי. (היא לא סובלת אותי עוד יותר ממה שגרושתי לא סובלת אותי כי התיק נמרח 3 שנים).

    באיזה הליך עלי לפנות ישירות לשופט במידה והתיק סגור?
    איך לנסח את בקשת ההבהרה כך שאזכה לפגוש אותו שוב- שבו הוא יסביר לי במילים לא מפולפלות מה הוא החליט, התכוון וכתב בפס"ד? (נראה לי שיש שם טעות סופר)

    אני יודע שצו הגנה הוא דחוף... אבל זה לא המקרה .
    ברוך השם- כשהקלדנית לא מקלידה, הוא יודע לדבר בעברית מובנת ולעניין.

    • ועוד שאלה- מילואים והסדרי ראיה
      יוסי | 12/05/2017 18:03

      יש לי מילואים בממוצע פעם ב-2-3 שנים.
      גרושתי לא מגלה שום התחשבות או הבנה ומאיימת עלי חדשות לבקרים- היא טוענת שהיא עובדת בימים בהם הילדים איתי (היא משקרת).

      המילואים אמורים להיות כשבועיים שבהם לא אהיה נוכח בחיי ילדי.
      אני יכול לבקש יפה מהצבא להזיז אותם. אבל הסדרי הראיה זה לא משהו שחולף.

      האם עלי שוב להגיש תביעה בגלל שינוי נסיבות?
      האם הסדרי הראיה זו סיבה מספיק טובה לשחרר אותי סופית ממילואים? אני מעדיף למצוא סידור לילדי אם רק אישתי הייתה פחות עוינת.

    • החלטות לא ברורות של בימש
      עו"ד מיקי שיפמן | 14/05/2017 22:50

      שלום יוסי
      לפי החוק כשמשהו לא ברור לראש ההוצלפ הוא זה שצריך ליזום פניה לבימש ולבקש הבהרה.

      בברכה,

      מיקי שיפמן, עו"ד
      מנהל פורום דיני משפחה

      טל': 050-4734121; מייל: shifman.law@gmail.com