המשך- העניין הוא שאני יודע שאם אני אגיע...

  • הלנת שכר
    שימי | 10/05/2017 14:30

    עבדתי במקום עבודה חודש ו 20 יום.
    סוכם בתחילת העבודה ואקבל סכום גלובלי נטו אך לא עשינו חוזה מסודר וכתוב.
    חודש ראשון המעסיק נתן לי את הסכום שסוכם
    בחודש השני לאחר 20 יום התפטרתי.
    ביום שאמורים לקבל את המשכורת המעסיק לא ענה לטלפונים שלי גם שלחתי לו הודעות SMS והוא התעלם.
    האם אני מחוייב להגיע פיזית למשרדים כדי לקבל את השכר שלי?

    • המשך- העניין הוא שאני יודע שאם אני אגיע...
      שימי | 10/05/2017 14:35

      למשרד בלי לתאם סיכוי טוב שהוא יהיה נעול או לא יהיה שמה פיזית... הוא עובד שמה לבד.

    • אני חייב להגיע לעבודה לקבל שכר אחרי שהתפטרתי?
      עו"ד צילה ניהוז | 11/05/2017 09:37

      שימי שלום,
      יש שתי צורות עיקריות בהן משלמים שכר לעובד: העברה בנקאית; צ'ק.
      אם מדובר בהעברה בנקאית, ככל הנראה אינך צריך להגיע למשרד כדי לקבל את השכר. את תלוש השכר המעסיק יכול לשלוח בדואר או במייל.
      אם מדובר בצ'ק, גם אותו יכול המעסיק לשלוח בדואר, אבל אם אתה רוצה לקבל אותו מהר ולא לחכות לחסדי הדואר, מומלץ להגיע פיזית למקום.

      לרשותך בכל שאלה נוספת,

      בברכה,

      צילה ניהוז, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שמעון בן חמו 35/5, ירושלים
      טל': 073-7319465; מייל: tzila.n@gmail.com