שחר

  • קניית רכב
    מני | 05/05/2017 14:34

    היי רציתי בבקשה לשאול אני בפשיטת רגל למעלה משנה האם מותר לרכוש רכב כמו פיאט פונטו ספייס בשנתון מסויים ?

    • שחר
      שחר | 05/05/2017 20:34

      יגידו לך שים תכסף בקופה   היה לי את זה  אתה בהליך ויש לך כסף לרכב זה הולך ביחד

    • האם אפשר לרכוש רכב בזמן פשיטת רבל?
      עו"ד עומר נירהוד | 05/05/2017 21:37

      כשאתה בפשיטת רגל, הנכסים שלך שייכים לנושים. לכן אם יש לך עודף כסף שמאפשר לך לרכוש אוטו כנראה שגם אותו יבקש המנהל המיוחד שתעביר לו.
      אם יש קרוב משפחה שיכול לתת לך לנסוע ברכב שלו זה בסדר (רק תצהיר על זה) אבל רכב שלךזו בעיה

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il

      • רכישת רכב

        מיום ליום אני מתחיל להבין שעדיף איחוד תיקים מאשר פשיטת רגל פשוט בלתי אפשרי לחיות ככה .יכולים להחזיק אותי שנה בהליך וגם 4.5 שנים

        • מה עדיף איחוד תיקים או פשיטת רגל?
          עו"ד עומר נירהוד | 06/05/2017 06:20

          אבל לפשיטת רגל יש סוף. איחוד תיקים זה לכל החיים. לא נגמר אף פעם.

          בברכה,

          עומר נירהוד, עו"ד
          מנהל פורום פשיטת רגל

          העצמאות 40, יהוד
          טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il

        • עדיף איחוד תיקים

          נכון אין לזה סוף אבל הבנק אולי מסתכל עלייך קצת אחרת ויכול להיות שתקבל הלוואה או מסגרת אשראי ואז תוכל לסגור את הנושים בטפטופים יתרה מזאת אפשר לעשות החזרי מס לאומת פשיטת רגל והכי חשוב אפשר לנהל משא ומתן עם הנושים לאומת פשיטת רגל שזה ממש בעייתי.

          • איחוד תיקים או פשיטתרגל?
            עו"ד עומר נירהוד | 06/05/2017 12:05

            אני לא אכנס איתך לויכוח
            כל מקרה לגופו.
            לאחרונה טיפלתי באדם בן תיכף שישים. הוא מזה 25 שנה חי מחוץ לחוק. הוא באיחוד תיקים. 25 שנה לא קיבל משכורת בתלוש. לא שכר דירה. אין לו בת זוג בגלל מצבו. מתגלגל.
            הגיע אלי כי אמו, לפני שהיא הולכת לעולמה פנתה אליו נואשות. היא לא רוצה לעזוב את העולם הזה כשהוא ככה.

            אז הלוואה בבנק כשאתה באיחוד או לשכור דירה או לקנות אוטו באיחוד תיקים זו פנטזיה יפה אבל רבע מיליון איש באיחוד תיקים יותר מחמש שנים יעידו שכנראה זו רק פנטזיה.
            אולי זה בסדר בשבילך ועל זה לא אתווכח אבל לאחרים זו כנראה לא מציאות אפשרית.

            בברכה,

            עומר נירהוד, עו"ד
            מנהל פורום פשיטת רגל

            העצמאות 40, יהוד
            טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il