השאלה מתאימה לפורום רשלנות רפואית

  • תרומת ביצית
    הדר שריד | 04/05/2017 13:18

    הנני מטופלת 13 שנים בפוריות בתחילה דרך בתי חולים שעובדים עם קופות חולים בחמש השנים האחרונות בפרטי
    לצערי היו שתי הריונות שלא צלחו בשבועות מתקדמים נפלו הריון אחרון נפל בחודש חמישי והמוגלובין ירד   לארבע קיבלתי שבע מנות דם אחרי חצי שנה חשבתי להמשיך לנסות התחלתי לעבוד עם חברה שנקראת אמבריון בעל החברה איציק אמר שחייב לעשות היסטרוסקופיה לראות שהרחם נקי ושלח אותי לרופא שאיתו הוא עובד פרופ שלוו בתל אביב ביהודה המכבי הוא בדק אותי והיה שרירן שכבר נותח פעמיים בדקתי לגבי רופא שעובד עם הקופה והלכתי לעשות את ההיסטרוסקופיה באסותא זה היה באמצע אוגוסט בסוף אוגוסט איציק לחץ שאפגש איתו בשביל לחתום על חוזה נפגשנו are cafe בנתניה ולחץ עלי שאשלם את הכסף על סך 31,000שח אני אמרתי שאשלם לו ואין לי כסף פניתי להורי ואמא העבירה לו את הכסף בהעברה בנקאית לאחר מכן חזרתי לרופא להמשך טיפול לאחר ניתוח והוא אמר לי שיש לי שוב שרירן ואיניני יכולה להתחיל טיפול חבל על הכסף התקשרתי לאיציק ואמרתי לו הוא לא שיתף.פעולה לא נתן תאריך אחר השאיר אותי באויר אני הודעתי לו על כך שבועיים מראש פניתי אליו ואמרתי לו שיש לי שרירן ואני לא יכולה לעבור את הטיפול אני לא רוצה הפלה שלישית אמר לי אין לי לקוחות כמוך את מוותרת על החלום לא רוצה להתאמץ עם יש בידי תוצאות רפואיות השרירן לוחץ על רירית הרחם ומעוות את חלל הרחם היות והריונות קודמים נפלו בשל כך הוא איננו מבין אני זו שסובלת הוא לא רוצה להחזיר לי את הכסף הוא מתעלם  מחכה לתשובה מכם בבקשה
    היו

    • השאלה מתאימה לפורום רשלנות רפואית
      ליאור חאיק, עו"ד | 04/05/2017 17:22

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com