מיכל אשפה שבור

  • החרמת מיכלי אשפה שבורים
    שלמה | 03/05/2017 17:48

    בבנין שלי קיים מיכלי אשפה שבאחד מהם הכיסוי שבור וחסר. בעקבות כך קיבלתי דו''ח על כך שיש לי פח שבור ועלי לרכוש חדש ואם לא אעשה זאת תוך 7 ימים כי אז באפשרותם אף לקחת הפח ועלות על חשבוני.
    הפח שייך לבניין ונרכש על ידם ולא ע''י העיריה האם מותר להם לקחת את זה מקסימום שיתקנו ויבקשו הוצאות אך לא יותר
    תודה

    • מיכל אשפה שבור
      ליאור חאיק, עו"ד | 04/05/2017 11:58

      היי שלמה,

      לא ברור לי מדוע הרשות פונה אליך אם מדובר ברכוש משותף.

      פנה לעירייה ובקש מהם הסבר לפנייה האישית אליך ומכוח איזה סעיף חוק.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • תגובה
        שלמה | 08/05/2017 09:19

        ביררתי אם האחראי על מחלקת תברואה [ותשובתו אנו במילא מבטלים את הדו''ח המטרה רק ללחוץ על השכנים!!!!!
        במילים אחרות סחיטה באיומים