הפחתת צו תשלומים בפשיטת רגל

  • פשיטת רגל
    אריק | 03/05/2017 21:01

    שלום רב.

    אני בפשיטת רגל כבר שנה ומשלם 1000 שח כל חודש זה רבע מהשכר שלי אני מרוויח בסך הכל מינימום יש לי דירה ורכב והכסף אף פעם לא מספיק המנהל המיוחד מתנגד להפחית לי את התשלומים וכך גם קבעה השופטת אינני יודע מה לעשות אני בפיגורים ולא רוצים לבוא לקראתי בהפחתת תשלום שלא נדבר על הפיגורים שטרם דנתי עליהם אני חושש שיבוטל לי ההליך מה עושים?

    • הפחתת צו תשלומים בפשיטת רגל
      עו"ד רותם זיגדון | 03/05/2017 21:38

      שלום,
      כדי לבקש הפחתת צו תשלומים יש להראות שינוי נסיבות.
      בכל מקרה, כשיש נכס עליך לפעול כדי שלא ימכר ובמקביל לקבל הפטר.

      אני מאוד ממליצה לא לפעול לבד ולפנות לעורך דין שמתמחה בתחום כדי לפרוס את חוב הפיגורים, לשלם צו תשלומים לפי יכולתך ולבחון תכנית פירעון מתאימה כדי להגן על הנכס.
      קצת קשה לייעץ בפורום ויש לבחון את הנסיבות האישיות שלך.
      המון הצלחה
      בברכה,

      רותם זיגדון, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטת רגל ופורום הוצאה לפועל

      כנרת 5, מגדל ב.ס.ר 3, בני ברק
      טל':03-5717000; מייל: zigdonrotem@gmail.com

      • הפחתת תשלום
        אריק | 03/05/2017 21:54

        היי רותם קודם כל תודה על התגובה
        כנראה שלא ניסחתי נכון הכוונה היא שיש לי הוצאות כגון שכר דירה ותשלומים נוספים אין לי דירה בבעלותי אך בבקשה להפחתת תשלומים ציינתי את כל ההוצאות וההכנסות שלי ועל אף שגם לא עבדתי בחודשים האחרונים עדיין סרבו להתחשב בי ולתת לי הפחתה האם יש מה לעשות?

        • העלו לי את צו התשלומים, מה עושים?
          עו"ד עומר נירהוד | 04/05/2017 11:52

          הי אריק,
          ארשה לעצמי לענות בשמה של רותם -
          אתה מתאר מצב ספציפי. מבט בדוחות יתן לנו אפשרות לענות לך בצורה ספציפית ולהבין מה קרה ולפי זה מה עושים.
          פנה אליה בהודעה פרטית עם הנתונים, ואני בטוח שהיא תוכל להסביר לך מה קרה. בכל מקרה, וכפי שרותם מציינת, כנראה תצטרך עורך דין שיעזור לך לפתור את זה.
          בהצלחה.

          בברכה,

          עומר נירהוד, עו"ד
          מנהל פורום פשיטת רגל

          העצמאות 40, יהוד
          טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il