מענה

  • הצעת עבודה במייל שאלה
    אבי | 01/05/2017 19:11

    שלום נשלח לי ממעביד חוזה העסקה במייל ורשמתי לו שאני מאשר.
    לאחר 12 שעות התחרטתי ושלחתי לו הודעת ביטול כך וכך. האם יכול לתבוע אותי ואם כן על מה וכמה?

    • מענה
      אזרח | 02/05/2017 12:52

      שלום,
      חסרים פרטים נוספים על מנת להעריך את הסיטואציה שלך.
      באיזה עבודה מדובר? האם נתבקשת להתחיל את העבודה בתאריך מסוים? האם יש קורס לעבודה? תודה

      • הצעת עבודה במייל שאלה
        אבי | 02/05/2017 17:14

        בחברת הייטק. תאריך לא נקבע היתי צריך לשים מכתב 30 יום במקום הקיים. ואין קורס

        • מענה
          אזרח | 02/05/2017 20:34

          התגובה שלך לא ברורה. למה כוונתך 30 יום במקום הקיים?

          • הצעת עבודה במייל שאלה
            אבי | 03/05/2017 07:38

            בחוזה רשום תאריך תחילה יקבע בהמשך כי צריך לתת חודש התראה למקום שכרגע אני עובד. אבל על מה יש לתבוע? ואם היתי עובד שם יום ועוזב? ואם להם לא היה מתאים מישהו מבטיח משהו?

            • הצעת עבודה במייל
              עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 03/05/2017 08:32

              אני חושבת שכבר עניתי לך על השאלה. במקרה שלך הואיל ולא נקבע מועד מדויק לתחילת העסקה ורואים בתקופה הראשונית בכל מקרה כעבודה בנסיון - אני לא חושבת שיש כאן עילה לתביעה.
              בברכה,

              עדי אורן פריאנטי, עו"ד
              מנהלת פורום דיני עבודה

              שדרות ירושלים 18, אשדוד.
              טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com