רכישת דירה בפירוד

  • רכישת דירה במצב של פירוד
    ronit | 01/05/2017 15:23

    אני ובעלי פרודים כשנתיים. נושא הנישואין כרגע בבירור אצל יועץ נישואין שבסופו נכריע האם פנינו לעתיד משותף או לגירושין. נפתח תיק ברבנות לפני כשנתיים. אין לנו רכוש משותף ונפסקו לו מזונות, והילדים אצלי. אני מעוניינת לרכוש דירה. האם יש דרך להבטיח שהדירה תהיה על שמי בלבד? אשמח לדעת איך עושים זאת

    • רכישת דירה בפירוד
      עו"ד מיקי שיפמן | 01/05/2017 16:20

      רונית שלום

      כדי למנוע את השיתוף צריך הסכם מפורש או לחילופין בהחלטה שיפוטית שתחליט שהשיתוף הסתיים במועד מסויים שהוא קודם למועד הרכישה.

      בברכה,

      מיקי שיפמן, עו"ד
      מנהל פורום דיני משפחה

      טל': 050-4734121; מייל: shifman.law@gmail.com

      • תודה רבה!  לת
        רונית | 01/05/2017 16:23