מקום הדיון ישתנה רק אם אתה מודה בעובדות.

  • העברת מקום דיון
    חן | 25/04/2017 13:24

    שלום

    אני מעוניין להעביר דיון בבית המשפט לענייני תעבורה באר שבע לבית המשפט בנצרת, כיוון שאני מתגורר בצפון.

    הבנתי שיש נוסח מסויים שצריך לשלוח, מהו?

    תודה רבה

    • מקום הדיון ישתנה רק אם אתה מודה בעובדות.
      אבי | 25/04/2017 13:53

      אם לא תודה, מקום הדיון לא יועתק.
      הנוסח פשוט:
      אני .....ת.ז........מודה בכל העובדות הכתובות בכתב אישום והזמנה לדין מס .....מיום .....ומבקש להעתיק את מקום הדיון למקום קרוב למקום מגורימגורי, נצרת
      בכבוד רב.....

      • אם אני מודה בעובדות אבל כופר באשמה
        חן | 25/04/2017 14:02

        אם אני מודה בעובדות אבל כופר באשמה, ניתן להזיז את מיקום הדיון?

        השוטר טעה בתקנת התעבורה והכיל על הגרור חוק שלא צריך.

        • ככל הנראה בקשתך תדחה.
          אבי | 25/04/2017 14:05

          הסיבה היא שאתה כופר באשמה ויצטרך להתקיים דיון הוכחות.
          אם יתקיים דיון הוכחות בית המשפט אינו נוטה להטריד את השוטר המעיד לעיר אחרת.

    • העברת מקום המשפט
      יעקבי | 25/04/2017 21:40

      שלום חן,
      העברת מקום המשפט אפשרית אך ורק אם אתה מודה באשמה.
      הבקשה מופנית לבית המשפט העליון.
      בבית המשפט אליו יועבר תיקך לא יתנהל דיון אלא תוכל לטעון להקלות בעונש.