תשובות

  • תצלום עמידה עם הרכב אחרי הפס ברמזור אדום
    מיכל | 24/04/2017 15:06

    האם המצלמה מצלמת סרט ואו תמונות

    למה אין תמונות ךפני ואחרי

    צילמו את הרכב עומד מאחורי הקו ברמזור אדום

    השאלה איך אפשר לדעת שהרכב אכן עמד אחרי פקק ונתקע כי באמצע כי הזכות היתה של נתיב אחר.

    • תשובות
      אבי | 24/04/2017 15:23

      מצלמת הרמזור נדרכת רק לאחר 2 שניות מרגע התחלף האור לאדום.
      צריכים להיות 2 צילומים המראים את הרכב בשתי נקודות שונות בצומת, דבר המוכיח תנועה

      תבדקי שוב את הדוח.
      מצד שני, את יכולה ללכת ולהשפט ולטעון את טענתך לגבי צומת פקוק. לעניות דעתי ירשיע אותך השופט על פי הודאתך בכניסה לצומת לא פנוי.