בדיקת אירועים בין אדם לבין משטרת ישראל

  • בקשה לטיפול ראשוני PRO BONO
    עזרא שוורץ | 18/04/2017 15:10

    רציתי לבדוק צבר ארועים בממשק בין בן משפחה קשיש ולא נלהב להשתמש במייל לבין משטרת ישראל.
    כיוון שאמצעיו דלים, הוא  מחפש עורך דין (רצוי חיפאי או קרוב לשם), שיקרא את הפרטים וייתן לו ייעוץ ראשונו Pro bono אם יש "בשר" בטענותיו.

    • בדיקת אירועים בין אדם לבין משטרת ישראל
      עו"ד גיל קראוס | 18/04/2017 15:48

      צהריים טובים,

      נסה אולי לפנות ללשכה הרלוונטית לסיוע משפטי.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל':03-6766602; מייל: gil@eghert-kraus.co.il

      • תודה
        עזרא שוורץ | 18/04/2017 17:28

        הקרוב שבשמו פניתי ניסה בעבר להעזר בתכנית "שכר מצווה" בלשכה שלכם בעירו ומבדיקה שעשה התברר לו כי איננו "עני די הצורך" כדי להעזר בשרותיהם.
        לכן בקש ממני לפנות דרך הפורום ולנסות למצוא עורך דין שהקריטריון של עוני/העדר אמצעים לא מהווה גורם חשוב דיו עד כדי המנעות מהתייעצות ראשונית, לפחות.