מדוע מונה כונס נכסים למכירת הנכס המשותף ?

  • התנהלות תמוהה
    דן | 16/04/2017 21:38

    אם יש בעודף זכויותי לרכוש את מחצית חלקו של בן הזוג לשעבר, מדוע למנות כונס נכסים?! מה הסיבה לאחר שנים ולאחר סיכומים לא לתת פס"ד לאיזון משאבים כולל?

    • מדוע מונה כונס נכסים למכירת הנכס המשותף ?
      עו"ד מיקי חשמונאי | 20/04/2017 10:57

      דן שלום,

      לא ניתן להשיב על שאלה ספציפית הנוגעת להחלטות בתיק שלך, ללא קריאת החומר המשפטי.
      בעיקרון, אם יש הסכמה בין שני הצדדים, ניתן לבקש לבטל את מינוי כונס הנכסים.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il