הגרוש מאיים כל הזמן שיפתח את תיק המשמורת ויקח ממני את הילד. מה לעשות?

  • איום לפתוח תיק משמורת על הבן
    אורנה צנדגאוקר | 16/04/2017 08:28

    היי תודה מראש על הסיוע בנושא, שמי אורנה ואני מקריית שמונה, גרה באשקלון בגלל הסדר ראיה גרושה מ19.6.16 יש לי ילד בן 3..השאלה שלי היא כזו הגרוש מאיים כל הזמן שהוא יפתח את תיק המשמורת ויקח לי את הילד מבלי שום סיבה מובנת ומוצדקת...אין לי שום עבר של טיפולים פסיכיאטרים אין לי ליקוי נפשי צלולה בדעתי ואמא נורמטיבית שאוהבת את הבן שלה ללא גבולות...האיום הזה מפר לי את השקט ולא יודעת למי לפנות ומה לעשות...יש לציין שאני לבד באשקלון ללא תמיכה של משפחתי או חברים קרובים... והגרוש מוקף בכל...

    • הגרוש מאיים כל הזמן שיפתח את תיק המשמורת ויקח ממני את הילד. מה לעשות?
      עו"ד מיקי שיפמן | 16/04/2017 09:32

      אורנה שלום

      במצב של הטרדה בלתי פוסקת ואיומים מצד בן הזוג לשעבר ניתן להגיש בקשה למניעת הטרדה מאיימת (ישנו חוק שנקרא בשם זה). בבקשה תוכלי לתאר את מסכת ההטרדות והאיומים שעברת עד כה וביהמש יוכל לתת צו שימנע ממנו לפעול כך בעתיד.

      אם יש לך בעיה עם מקום המגורים הנוכחי , תוכלי להגיש בקשה להעתקת מקום המגורים של הקטין. ביהמש יבחן את המצב ויכריע מה נכון יותר עבור הקטין.

      בברכה,

      מיקי שיפמן, עו"ד
      מנהל פורום דיני משפחה

      טל': 050-4734121; מייל: shifman.law@gmail.com