אתה מתנקם בגרושתך דרך הילדה, תתבייש.

  • אבחון דידקטי ללא ידיעת והסכמת האב
    יונתן | 14/04/2017 16:32

    גרושתי לקחה לביתנו הקטינה אבחון דידקטי, ללא ידיעתי, כדי לבדוק ליקויי למידה. כמובן שלא השתתפתי בשיחת ההכרות עם המאבחן ולא בשיחה שלאחר האבחון. כמובן שלא חתמתי ונתתי את הסכמתי לאבחון, כי לא ידעתי עליו...כעת גרושתי יידעה אותי לגבי האבחון כי דורשת שאשלם חצי ממנו.  האם לא נגזלו זכויותיי לפי חוק האפוטרופסות והכשרות המשפטית, להיות חלק מהליכים חינוכיים חשובים של ביתי? מה אוכל לעשות בעניין?

    • אתה מתנקם בגרושתך דרך הילדה, תתבייש.
      זריקת מציאות | 14/04/2017 21:24

      רוצה לנצל את סמכותך למנוע מילדך אבחון? כן מותר זה אפשרי. גם מותר לך לא להסכים שהיא תקבל כימותרפיה אם היתה חולה בסרטן. עצוב שיש אבות כמוך, שהורסים לילדים את החיים מתוך רצון נקם בגרושה. תתקדם, לא לפני שתתבייש בעצמך.

      • ?
        יונתן | 15/04/2017 07:45

        איזו הערה?

        מי רוצה למנוע אבחון?
        להיפך - רוצה להיות שותף לאבחון ולטיפול בביתי !!!

    • תשלום עבור אבחון
      עו"ד מיקי שיפמן | 16/04/2017 09:44

      יונתן שלום

      מקובל בדר"כ לשלם חצי חצי על הוצאות מסוג זה. נכון שזה אמור להיות מוסכם עליך מראש אך מאחר שזה כבר נעשה נראה לי שאם הענין יועלה בפני ההוצלפ או בימש אז יחייבו אותך לשלם את חלקך, תוך מתן התראה לאמא שבפעם הבאה תתייעץ.

      בברכה,

      מיקי שיפמן, עו"ד
      מנהל פורום דיני משפחה

      טל': 050-4734121; מייל: shifman.law@gmail.com