שלילת פיצויים

  • פיצויים
    דולי | 06/04/2017 00:54

    שלום רב,באיזה מקרים אפשר לשלול לעובד דמי פיצויים?
    אפשר כמה דוגמאות?

    • שלילת פיצויים
      עו"ד לילך אקרמן | 09/04/2017 07:38

      שלום רב,

      ראשית לא ניתן להחליט לבד על שלילת פיצוים אלא יש לפנות לבית הדין. ( אלא באם ישנו חוזה שקובע אחרת שגם אז יש לבחון זאת היטב)
      המקרים בהם הכירה הפסיקה בשלילה / הפחתה הם למשל: גניבה של עובד ממעסיק, התנהגות רעה וחמורה שהובילה לפיטורים, היעלמות עובד ללא הודעה למעסיק

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il