תשובות

  • הלנת שכר
    יובל אשתר | 03/04/2017 15:26

    אני עבדתי ברשת חנויות בגדים
    משמרת מוצש באתי לעבוד ב18:00 כפי שכתוב בסידור... המנהלת מגיעה ב18:40 ואומרת לי ולעובד שאיתי שהיא שכחה להודיע לנו שמתחילים מאוחר יותר בגלל השינוי שעות
    כשאמרתי לה שהיא צריכה לתקן את זה במחשב ולכתוב שהיינו פה מ18:00 היא צחקה ואמרה ״אתם חיים בסרט, מי אתם בכלל, לא קיים כזה דבר״ זה דבר אחד
    דבר שני אני כתבתי באילוצים ל2 המנהלות לא לכתוב אותי בשישי כי אני חוגגת יום הולדת, המנהלת כתבה אותי בכל זאת ביום שישי ואז כתבתי לה בפרטי שתשים לב שהיא שמה אותי בשישי ואני לא יכולה להגיע, היא כתבה ״אוקיי״. כמה ימים אחכ ביום שישי אני מקבלת פלאפון מהמנהלת, שואלת איפה אני, אמרתי לה כתבתי לך שאני לא באה בשישי ואת כתבת לי אוקיי, היא התחילה להתעצבן למה אני לא בדקתי איתה שהיא מצאה לי מחליפה, ואמרת לה אני כתבתי לך פעמיים על יום שישי למה אני צריכה לרדוף אחרייך לטפל בזה כשמתלכתחילה לא היית צריכה לכתוב אותי בשישי?
    במכתב שימוע היא כתבה שאחד הדברים שהם שוקלים פטר אותי זה ״אי הגעה למשמרת שלי בשישי״ ( יש לי שיחת ווצאפ איתה בה היא כתבה אוקיי כשאמרתי לה שאני לא מגיעה)
    הלאה, שמו אותי לעבוד במוצשים מעבר לשעה 22:00 כשעוד הייתי בת 17 (כרגע בת 18)
    מה אפשר לעשות?

    • תשובות
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 04/04/2017 16:45

      כרגע, לא לעבוד במקום שכזה. שנית, על השעות שבם היית נוכחות בעבודה - מגיע לך שכר. שנית, להגיע לשימוע לאמר את דברייך לדאוג שירשמו והמתין. במידה ותפוטרי - לבדוק את גמ"ח ולחפש מקום עבודה שמכבד את עצמו ואת עובדיו. בהצלחה

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com