האם ניתן לתבוע עקב הטעיה טלפונית?

  • "אי הבנה בכללית סמייל"
    נדב | 02/04/2017 19:52

    שלום וערב טוב.
    היום היה לי תור לרופא שיניים אורטודנט התקשרתי לקופת החולים לשאול האם להביא במקום אמא שלי את אחותי בת ה20 נאמר לי שכן מכיוון שהיא מעל גיל 18.
    שהגעתי לקופת חולים לבצע את הבדיקה נאמר לי על ידי הפקידה שאיני יכול לבצע אותה מכייון שצריך הורה מלווה ולא אחות.  האם אני יכול לתבוע את כללית סמייל על עוגמת הנפש? בזבוז של זמן? הפקידה אמרה לי שהיא טעתה וביקשה סליחה וטענה שאני לא אמרתי שזה ייעוץ ראשוני ובגלל זה היא לא ידעה וזו אי הבנה  אני מרגיש שנעשה לי עוול משום שהבאתי את אחותי במיוחד מהצבא וחיכיתי יותר מחודש לרופא.. חשוב לציין שהקלטתי את אותה פקידה שדיברה איתי בטלפון והשמעתי לה את ההקלטה וזה לא עזר. ההקלטה בטלפון שלי. ושאלתי את הפקידה בטלפון פעמיים והיא ענתה שכן מותר. היא לא הייתה צריכה לבדוק את הנושא במחשב לפני שהיא אומרת לי סתם דברים שיפגעו וטריחו אותי סתם ? יש לי גם הקלטה שדיברתי איתה במרפאה והיא ביקשה סליחה על הטעות.
    תודה מראש

    • האם ניתן לתבוע עקב הטעיה טלפונית?
      עו"ד אבי קיסוס | 03/04/2017 19:01

      ככל שיש נזק ניתן לתבוע.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il

    • אני בספק אם תוכל לתבוע את כללית סמייל
      משה | 03/04/2017 21:34

      ייתכן ויש להם סמכות ייחודית בבית הדין לעבודה תבדוק שוב האם תוכל לתבוע