עזרה מול 900000

  • שמירת פרטי אשראי וגבייה שלא במועד שהובטח
    רועי | 02/04/2017 15:02

    שלום, לפני כחודש רכשתי ביטוח חובה ומקיף מ -9000000 וביקשתי מהם מפורשות שאני מעוניין שהחיוב של הביטוח המקיף ייגבה בתשלום אחד ועד ליום 10/4/17. משיחה שערכתי עם נציגים נאמר לי שהחיוב יהיה רק בחודש מאי. יצוין שכבר בשנה שעברה קרה דבר דומה שביקשתי שיגבו ממני בתאריך מסוים וגבו ממני בתאריך אחר.היה להם למעלה מחודש לחייב את כרטיס האשראי, מה גם שמכעיס מאוד בעיניי שהם בכלל שומרים אצלם את פרטי האשראי ולא מחייבים באותו רגע מבלי לשמור את פרטי האשראי האם זה בכלל חוקי?? ומה בכלל יש באפשרותי לעשות כשאני ביקשתי מהנציגים מפורשות שייגבו מיד ולא ימתינו עם הגביהה ועם זה שהם שומרים את פרטי האשראי אצלם? האם ישנה אפשרות לתבוע? אשמח לעזרה בעניין ותודה מראש.

    • עזרה מול 900000
      ירון מויאל | 02/04/2017 17:29

      היי רועי,
      שמי ירון ואני עובד ב9 מיליון במחלקה אחרת. אשמח לעזור לך ולדאוג שתקבל הסבר מקיף בנושא. תוכל לשלוח לי מספר טלפון שלך? תודה

    • מענה
      אזרח | 02/04/2017 18:11

      שלום,
      נראה כי החברה מבצעת עבירות שלא כדין. בהחלט ניתן לתבוע, ממליץ לפנות לעו"ד על מנת למצות את הזכויות.

    • האם לחברת הביטוח מותר לשמור את פרטי האשראי?
      עו"ד אבי קיסוס | 03/04/2017 18:58

      לא מבין את הבעייתיות בחיוב בשיטה כזו, ככל שאתה לא רוצה לתת להם אשראי אתה מוזמן לבקש מהם שובר לשלם בדואר.
      מה גם שמהניסיון שלי אצל חברות הביטוח לא נשמרים כל פרטי האשראי אלא רק 4 הספרות האחרונות.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il