האם שמירת פרטי אשראי מהווה עילה להגשת בקשת אישור?

  • שמירת פרטי אשראי וגבייה שלא במועד שהובטח
    רועי | 02/04/2017 15:01

    שלום, לפני כחודש רכשתי ביטוח חובה ומקיף מ -9000000 וביקשתי מהם מפורשות שאני מעוניין שהחיוב של הביטוח המקיף ייגבה בתשלום אחד ועד ליום 10/4/17. משיחה שערכתי עם נציגים נאמר לי שהחיוב יהיה רק בחודש מאי. יצוין שכבר בשנה שעברה קרה דבר דומה שביקשתי שיגבו ממני בתאריך מסוים וגבו ממני בתאריך אחר.היה להם למעלה מחודש לחייב את כרטיס האשראי, מה גם שמכעיס מאוד בעיניי שהם בכלל שומרים אצלם את פרטי האשראי ולא מחייבים באותו רגע מבלי לשמור את פרטי האשראי האם זה בכלל חוקי?? ומה בכלל יש באפשרותי לעשות כשאני ביקשתי מהנציגים מפורשות שייגבו מיד ולא ימתינו עם הגביהה ועם זה שהם שומרים את פרטי האשראי אצלם? האם ישנה אפשרות לתבוע? אשמח לעזרה בעניין ותודה מראש. האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית בעניין בגלל שהם שומרים פרטי אשראי של כל הלקוחות ובגלל שהם טענו בפניי שזוהי שיטת העבודה שלהם לא לגבות מיד אלא לאחר יותר מחודש??

    • האם שמירת פרטי אשראי מהווה עילה להגשת בקשת אישור?
      עו"ד עמירם טפירו | 04/04/2017 11:40

      רועי שלום,

      פנייתך מגלה עניין - אני מציע לך לפנות לעו"ד לשם קבלת ייעוץ פרטני ביחס למתואר בפנייתך (כמו גם בחינת המקרה הספיציפי שלך).

      יחד עם זאת, מתעוררת שאלה ביחס לנזק שנגרם לך כמו גם ליתר חברי הקבוצה כתוצאה מהפעילות המתוארת.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      דרך מנחם בגין 7, רמת גן
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@tab-law.co.il