מצלמות אבטחה

  • איך מקבלים סרט ממצלמות הבטחה מבית קפה?
    חף מפשע | 29/03/2017 12:45

    אישתי המציאה עליי לשוטרת שהרבצתי לה בבית קפה.
    אפילו שאמרתי לשוטרת שזה הכל המצאה מהאצבע וביקשתי שיבדקו מצלמות במקום למה אני יודע שיש שם מצלמות הם לא עשו כלום ועכשיו יש לי על זה משפט.
    אני רוצה לקבל את הסרט מהמצלמות של ההבטחה במקום להראות שזה המצאות. מה לעשות?

    • מצלמות אבטחה
      עו״ד ירון שבס | 29/03/2017 17:00

      שלום רב,

      במידה ובית הקפה אינו רוצה לשתף איתך פעולה והמשטרה לא עושה את שלה במקרה זה- יש לבקש זאת באמצעות בקשה מיוחדת לבית המשפט על מנת שיורה לתפוס את סרט הצילום מאותו אירוע.
      בהצלחה