סעיף על שינוי תנאים בחוזה העסקה

  • סעיף בהסכם העסקה בעבודה חדשה
    דפ | 27/03/2017 16:20

    שלום,
    אני מתחיל בעבודה חדשה והועברה אליי טיוטת חוזה העסקתי לעיון. ישנו סעיף אחד שקצת הפריע לי ורציתי לדעת האם הוא סטנדרטי או מוגזם. הסעיף בזה הלשון: "החברה שומרת לעצמה את הזכות לעדכן את הנהלים הקיימים ולהוסיף נהלים מעת לעת ולעובד לא תקום טענה על הרעה או שינוי בתנאי העבודה שלו עקב שינוי נהלי החברה. הנהלים המעודכנים ו/או החדשים יועברו לידיעת העובד ויהפכו לחלק בלתי נפרד מחוזה זה".
    אשמח לחוות דעת בנושא.
    תודה.

    • סעיף על שינוי תנאים בחוזה העסקה
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 28/03/2017 09:21

      על פניו הסעיף לא נראה מאיים עם זאת אני הייתי מוסיפה כי סעיף זה לא יפגע בעובד ו/או בתנאי עבודתו ו/או שכרו ע"פ הדין וההסכם.

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com