הוצאת חלקים מהרכוש המשותף

  • מחסן משותף שהועד מכר לדייר שצמוד אליו והעשירו
    סוניה | 27/03/2017 15:00

    איך יתכן שקניתי הבית שבחוזה מופיע מחסן משותף והוועד סחר  והעשיר דייר חמדן קנה ב-40,000 שקל כשחדר בימינו שווה 400,000 שקל. הדייר עשה הון על חשבוננו  והעירייה ,שאמורה היתה לשופטו עוד  אישרה  כל זאת ...
    שאלה נוספת לאחרונה הועד שם מנעול על המעלית שזהו רכוש משותף  ונתן מפתחות למי שמשלם  במקום לטרוח לתובעם  באיזו זכות חברת המעליות שמה המנעול  אני גרה בקומה קרקע ...מנסה להבין את מעשיו של הועד

    • הוצאת חלקים מהרכוש המשותף
      עו"ד אלעד וייסטוך | 27/03/2017 16:41

      שלום וברכה,

      הוצאת חלקים מהרכוש המשותף והצמדתם לאחת הדירות דורשת את הסכמת כל בעלי הדירות.

      כאשר מדובר ברכוש משותף שדרוש כדי להרחיב את אותה דירה אז הרוב הנדרש הוא 75%.

      מקווה שתשובתי הייתה לך לעזר.

      בברכה,

      אלעד וייסטוך, עו"ד
      מנהל פורום נדלן ודיני מקרקעין

      השילוח 4, פתח תקווה
      טל': 03-7217888; מייל: elad@weislaw.co.il